top of page

THE

KITCHEN TABLE

HENNE KIRKEBY KRO**

Forestil dig en total oplevelse, hvor du sidder på første række, eller nærmere midt ude i det Michelin køkken, hvor din mad tilberedes - det var opgaven. 

The kitchen table er helt unikt og på alle måder en "installation" som overgår det meste. Elementerne er opbygget i Dinesen planker, for at følge den røde tråd gennem kroens mange rum og elementer. Der er plads til 4 personer som alle sidder komfortabelt i en sofabænk opbygget i læder. 

Alle med front mod køkkenet og de dygtige kokke. Hele installationen er hævet således at man netop kan se hvad der sker i gryder og pander. 

Henne Kirkeby Kro**

Henne Kirkeby Kro er én af Danmarks bedste restauranter, som absolut er et besøg værd, hvis man er til gourmetmad og Michelinstjerner. Kroen har modtaget to Michelin-stjerner i 2017, igen i 2018 og har netop modtaget Michelins  "Welcome and Service Award" 2019. 

På Henne Kirkeby Kro får man en sanseoplevelse baseret på råvarer af egen høst, tilsat stjernedrys fra kokkens hånd i samarbejde med køkkenets øvrige medarbejdere - mad baseret på forkælelse og fordybelse.
Henne Kirkeby Kros stråtækte idyl har i mere end 175 år været rammen om gæster fra nær og fjern. Kroen er blevet totalt moderniseret, så den fremstår i en høj international klasse.

Henne Kirkeby Kro er beliggende i smukke naturskønne omgivelser, tæt ved Filsø og Blaabjerg Plantage med Danmarks største klitskov. Kun cirka tre kilometer fra Vesterhavet.

Det bedste fra egen køkkenhave og eget opdræt er med til at sikre sæsonens friske råvarer. Dette er baggrunden for kroens særpræg, der værdsættes af gæster fra ind- og udland.

Opgaven bestod i følgende opgaver:

 

· Design af af alle elementer i indretningen

· 3D Tegninger

· Produktion 

· Inventar produktion

· Levering af belysning

· Montage 

 

 

 

 

Interiørdesign

Tegninger 

Inventar design

Belysning 

Kobber

Flos

bottom of page