top of page

DERMALOGICA 

AARHUS 

Dermalogica Aarhus havde behov for en ny og bedre lokation i Aarhus. Lokalerne blev fundet i den smukke M.P Bruuns Gade og der gik en længere proces igang med at designe  deres nye flagship store. Samtidig med dette skulle de nye lokaler skulle renoveres fra kælder til kvist. Der havde tidligere lagt en Hifi forretning i over 25 år, så det hele skulle redesignes til en helt anden branche. 

 

Projektet bestod af følgende opgaver:

 

Renovering og ombygning af lokaler 

Design af retail og behandlerrum 

Bygherre møder

Opmåling

Optegning

3D tegninger  

Detaljetegninger

Belysningsplaner 

Hos Dermalogica har man et stort 

engagement i at passe på vores planet.

Deres produkter er cruelty-free og de har et mål om at være 90% genanvendelige i løbet af 2020.

Derfor blev der fra stat besluttet at vi skulle arbejde med genanvendelige og miljøvenlige materialer igennem hele indretningen. Der skulle være varme nordiske toner og som noget nyt skulle vi nu til at tænke Covid 19 ind i indretningen. Der skal være plads til at vente på behandlinger med afstand, man skulle let kunne vaske og overflader skulle være lette at rengøre... 

Om Dermalogica 

Dette amerikanske brand er verdenskendt og bruges flittigt af kosmetologer og kosmetiker i over 50 lande. Brandets historie startede i 1983 og er en del af den moderne hudplejes evolution.


Jane Wurwand, som er stifter af Dermalogica, opdagede igennem hendes arbejde hos The International Dermal Institute, at der ikke fandtes hudpleje produkter som passede til hendes behov og overbevisning. Jane troede nemlig på at hudens sundhed kom før skønhed. Hvilket betød at hun i samarbejde med hendes mand i 1986 udviklede produkterne, som så mange, både mænd og kvinder, den dag i dag, sværger til, og er blevet trofaste brugere af.
Produkterne er kendt for at være fri for irritationsfremkaldende ingredienser, som udtørrende alkoholer, kunstig farve, mineralsk olie, lanolin. Ydermere anvender de så mange økologiske vegetabilske ingredienser som muligt og produkterne kommer samtidig i genbrugsmateriale.

Det kan man kalde miljøbevidst hudpleje
Dermalogicas produkter er ikke testet på dyr.

 

 

 

bottom of page