press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

THE NORDIC
BARNHOUSE
PROJECT

Arkitekturen

Villa Brink er tænkt som en smal skive i terrænet, en moderne fortolkning af det klassiske længehus.

Opført som træhus i nordiske materialer. Farverne er jordfarver, sort tag og facader i stramme lodrette planker af cedertræ, som med tiden bliver helt mat grå. Alt sammen for at huset skal falde så meget som muligt i med den omkringliggende natur. Med andre ord et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen.

Orangeriet kommer til at bidrage så meget til det samlede byggeri samtidig med at det bliver det ekstra ude/inderum

som samler projektet.

Et eksklusivt byggeri på en 10.000m2 sydvendt kuperet skovgrund. Udsigten fra huset bliver mod syd, udover kuperet fredsskov.

Byggeriet bestÅr af et 37m langt længehus, en forbygning med carport, værksted og derimellem et smukt

orangeri i samme arkitektur som hovedhusene. 240m2 hårdtræsterasse i fuldelængder.

Naturen

Hele grunden bevares som natur grund. De eneste regulære udearealer der kommer, er den lange træterrasse som følger husets længde mod syd. Indkørsel vil bliver lavet i græs beton sten, således den grønne oplevelse bevares hele vejen ind til huset og og ikke mindst rundt om huset.

 

Projektet bestod af følgende opgaver:

 

Skitseoplæg

Myndighedstegninger

Projektstyring 

Byggemøder 

Dialog og møder med teknisk forvaltning

Detaljetegninger

Belysningsplaner

Interiørdesign

Have og belægnings tegninger. 

 

FØLG THE NORDIC BARNHOUSE PROJECT PÅ INSTAGRAM
@thenordicbarnhouseproject