top of page

NY NORDISK

NYT SYN

Optikerkæden Nyt Syn skulle have nyt Konceptdesign. 

Bag ordene “ny Nordisk” ligger flere ting, men det som gennemsyrer denne indretning er materiale sammensætning, som sammen med farverne er nordiske og som i den grad skaber en moderne tråd igennem hele forretningen. I Indretningen spiller ord som “rart” og “hyggeligt” en vigtig rolle. 

Som forbrugere er vi kræsne, når det kommer til produkter og ikke mindst indretning. Vi skal have det rart for at shoppe, vi skal kunnen spejle os i det vi ser. 

Det kan være elementer som vi gerne ville have derhjemme, materialer vi selv bruger i vores private indretning, design og indretning som vi ser i bladene og drømmer om. 

Mit fokus område har været, at få produkterne fremvist på den smukkeste og reneste måde. For at kunne opnå dette, er der gjort op med den traditionelle opbevaring man ser i de fleste forretninger. Brille kassetterne på væggene skal skabe udspring og kontraster på de lange “flade” vægge. 

Belysningen i butikken er opbygget i to lag. En ovenliggende sky af lys som skaber den rigtige grundbelysning i butikken. Derudover arbejdes der med et 

lag nummer to som skaber stemning, områder og ikke mindst sænker den store loftshøjde. 

 

Projektet bestod af følgende opgaver:

 

Konceptdesign 

Skitseoplæg

3D Tegninger  

Belysningsplaner

Facade design

Inventar design 

Skiltning 

 

Udvendig belysning

Flos belysning 

bottom of page