Se flere billeder og tegninger fra projektet

PROJEKT GARAGE SAMT GÅRDHAVE

Efter opkøb af nabojord var der nu endelig mulighed for at gennemføre sidste del af projektet.

 

Der skulle tilføjes en stor bygning, som skulle indeholde carport til to biler, brændely og opvarmet rum til manden i huset.

 

Ejendommen skulle lukke af mod gaden og skabe et "rum" mellem bolig, kontor og den nyopførte ejendom. På den måde fik man en nordisk  "atrium" lignende gård. 

 

Udvendig belysning spiller en vigtig rolle i projektet, og her er der arbejdet med den klassiske kobber PH væglampe samt Belvdere fra FLOS, designet af Antonio Citterio. 

 

Projektet bestod af følgende opgaver:

 

Opmåling

Byggeansøningstegninger

Projektstyring 

Byggemøder 

Dialog og møder med teknisk forvaltning

Detaljetegninger

Belysningsplaner

Have og belægnings tegninger. 

 

Alle fotos er taget af fotograf Jakob Lerche

Udvendig belysning

Flos belysning