top of page
Search
  • Writer's pictureBruno Jakobsen

En daybed fik sin plads


Jeg har tidligere lagt et billede op, af den daybed som jeg fik lavet hos min møbelpolstre.

Den er nu blevet monteret under den hvide trappe, på en konstruktion som får den til at svæve helt enkelt.

På bagvæggen er der monteret en Bestlite BL6 i messing og hvid. Lyset skal "bløde" læderet op, fremhæve strukturen og ikke mindst skabe stemning i det lille "rum" Billedet på væggen er lavet og signeret af Joan Miro - en af min absolutte favorit kunstnere.

På gulvet står den gamle Charles Eames, Leg Splint/ benskinne, formgivet omkr. 1940 - men den vender jeg tilbage til en anden gang.

Bruno / Elsker når et færdigt resultat bliver som man visuelt havde udtænkt

daybed på væg.JPG


108 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page