top of page
Search
  • Writer's pictureBruno Jakobsen

Flos Belvedere lampe projekt


Antonio Citterio assisteret af Toan Nguyen har designet Belvedere lampeserien for Flos.

I et projekt udendørs belysningsprojt, har jeg brugt Belvedere lamperne fra Flos. Den spændende Belvedere serie der besidder en sjælden bredde man ikke ofte oplever hos udendørsbelysning. Dette giver en ustyrligt lækker samling muligheder når der skal indrettes udenfor.

Hele Belvedere serien er knyttet sammen af den rolige brune farve og de enkle organiske linjer. Bredden sikres i det store udvalg hvor der er både væglamper, nedbygningsspots, jordspots samt et væld af forskellige udgaver af pullerter og tilbehør. Belvedere har et lav forbrug takket være LED teknologien. Lyset kan på flere af modellerne vælges i forskellige antal graders spredning så det er muligt at få den helt rigtige effekt.

Står du overfor et lysprojekt - er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og belysning.

204 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page